ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Αν το προϊόν που παραγγείλατε δε σας ικανοποιεί μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Σε αυτήν την περίπτωση το κόστος επιστροφής και η αποστολή του νέου προϊόντος επιβαρύνει τον πελάτη.

Αν το προϊόν που παραγγείλατε είναι ελαττωματικό ή το παραλάβατε σπασμένο μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών χωρίς κανένα απολύτως κόστος, από την ημερομηνία παραλαβής του, πακεταρισμένο μέσα στη συσκευασία του, και να σας το αντικαταστήσουμε. Σε αυτήν την περίπτωση επικοινωνήστε μαζί μας με e-mail στο  sales@silveropolo.gr ή τηλεφωνικώς στο 210 3451127 για να οργανωθεί η επιστροφή του. Το κόστος αποστολής αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου το κατάστημα μας καθώς επίσης και την αποστολή του νέου προϊόντος.

Στην περίπτωση που το προϊόν σας το έχουν κάνει δώρο και θα θέλατε να κανετε αλλαγη με καποιο αλλο προιον επικοινωνήστε μαζί μας με e- mail στο  sales@silveropolo.gr ή τηλεφωνικώς στο 210 3451127 για να οργανωθεί η επιστροφή και η αποστολή του νέου προϊόντος. Σε αυτήν την περίπτωση το κόστος επιστροφής και η αποστολή του νέου προϊόντος επιβαρύνει τον πελάτη. Για περισσότερες πληροφορίες είμαστε πάντα στη διάθεση σας είτε μέσω τηλεφώνου στο 210 3451127, είτε μέσω e-mail στο sales@silveropolo.gr .

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΙΜΩΝ

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.silverpolo.gr διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη.